Aktuality

Sledujte aktuality Ústavu práva a právní vědy. Informujeme o novinkách, proběhlých i připravovaných akcích, studijních programech, seminářích a cenových akcích. Píšeme o všem zajímavém, co vám může pomoci v rozhodování o studiu manažerských programů.

Milí přátelé,

jak víte, uspořádali jsme letos prázdninovou akci, kdy je možné  nastoupit ke studiu programů MBA, LL.M., MPA a MSc. za bezprecedentní cenu 84 000Kč bez DPH. Ze seriózních a tradičních institucí profesního vzdělávání takovou cenu na trhu nikdo nemá. Možnost využít příležitosti přihlásit se ke studiu končí již v pondělí 31. 8. 2015, po tomto datu již akce nebude za tuto cenu prodloužena.  Využijte proto svoji příležitost a začnete studovat právě nyní.

Přečíst celý článek

(Ze soudní síně)

Otázka vyslovená v titulku, jistě vyvolává u řady občanů nejrůznější představy. U někoho toužebně očekávání vyhlášení tažených čísel ve Sportce, další se zase chvěje  netrpělivostí při slosování hry Euromiliony nebo při sázení na sportovní utkání, a jsou i takoví, u nichž představa auta symbolizuje závistivé pohledy sousedek, pro jejichž realizaci se dělá všechno možné i nemožné…

Přečíst celý článek

Milí přátelé, dámy a pánové,

léto je v plném proudu a naše kampaň také. Srdečně Vás zveme na další setkání s námi, které se uskuteční v rámci Dne otevřených dveří již tuto středu 29. 7 2015, OD 15 do 18 hodin. Akce je individuální, tj. každému z Vás se budeme věnovat zvláštěJ. Těším se na Vaši účast a na to, jak si popovídáme o možnostech Vašeho studia MBA, LL.M. či dalších zajímavých programů, které si přejete  studovat.

Přečíst celý článek

Již 10. rokem startujeme a celkově po dvacáté (protože studium profesních programů MBA začíná dvakrát ročně) naši kampaň, která má za cíl přiblížit zájemcům o studiu výhody studia u nás na Ústavu práva a právní vědy, o.p.s. Za těch 10 let a 20 kampaní jsem již zažil mnohé, mnoho věcí mě potěšilo, mnoho věcí mě roztrpčilo, mnoho věcí jsem zkazil, mnoho věcí mě posunulo dále. Vždy jsem ale opakovaně zjišťoval, že jenom marketingová kampaň nám žádné studenty sama od sebe nepřinese, pokud nemáme jasný program a jasnou představu tom, co chceme studentům nabídnout a pokud nemáme vše připravené.

Přečíst celý článek

(Ze soudní síně)

Bývá zvykem, že do nového zaměstnání se nastupuje prvním dnem v měsíci. Výjimkou nebyl ani údržbář Eduard. Měl však smůlu: hned pátý den se mu přihodil pracovní úraz. S pořezaným zápěstím dostal pracovní neschopenku. Domácí léčení převzala manželka, ale překvapení připravil zaměstnavatel. V podobě modré obálky s úředním razítkem a doručením do vlastních rukou.

Přečíst celý článek

Pravé kouzlo Magny charty spočívá v tom, že je v jejím centru ukryta naděje.

K 800. výročí vzniku jednoho z nejzásadnějších právních textů všech dob – Magna charta libertatum, přinášíme seriál našeho lektora Mgr. Jana Kusta, dnes poslední, čtvrtý díl.

(Pokračování I., II. a III. dílu, které byly publikovány na www.ustavprava.cz ve dnech 17.-22.6.2015)

Přečíst celý článek

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.