Aktuality

Sledujte aktuality Ústavu práva a právní vědy. Informujeme o novinkách, proběhlých i připravovaných akcích, studijních programech, seminářích a cenových akcích. Píšeme o všem zajímavém, co vám může pomoci v rozhodování o studiu manažerských programů.

Otiskujeme pro vás rok starý rozhovor s prim. MUDr. Jánem Lešťákem, FEBO, MBA, LL.A., FAOG, předním československým odborníkem na oblast oftalmologie, který byl naším studentem a nyní se stává díky novému programu MBA Management ve zdravotnictví, který od 15. 10. 2013 otevíráme pro všechny zájemce z řad manažerů nemocnic a dalších podobných zařízení, naším lektorem.

Přečíst celý článek

Česká média nedávno informovala o nejnovější knize Digitální zákazník – náš protivník, nebo partner?, jejíž české vydání s podtitulem Online Clienting aneb Zákazníci dnes nakupují jinak připravilo nakladatelství Management Press. Jejím autorem je německý konzultant a odborník v oblasti zlepšování prodejních výsledků, autor mnoha úspěšných knih Edgar K. Geffroy. Autor je zakladatelem a průkopníkem koncepce tzv. Clientingu, která „nahrazuje“ marketing a radikálně mění způsob prodeje.

Přečíst celý článek

Světové agentury přinesly dne 9. srpna 2013 zprávu, že slavná americká moderátorka, podnikatelka a jedna z nejbohatších i nejvlivnějších žen světa Oprah Winfreyová si stěžovala, že se při nedávné návštěvě Švýcarska stala obětí rasismu. Horská země v posledních letech získává image xenofobní, cizincům nepřátelské společnosti.

Přečíst celý článek

Reklama je navoněná vzdechlina říkával již reklamní mág Oliviero Toscani.

Možná si vzpomínáte na kontroverzní  reklamu na jeden vzdělávací server, ve které se, do žlutých triček s nápisem Měl jsem se líp učit! oblékli při výkopových pracích v centru Prahy romští kopáči. Reklama vyvolala velkou mediální odezvu a protesty řady lidskoprávních organizací.

Přečíst celý článek

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.