Blog

Přečtěte si zajímavé příspěvky našich lektorů a spolupracovníků, kteří se pravidelně věnují vzdělávacím a publikačním aktivitám v různých oblastech. Jejich názory, analýzy a doporučení najdete na našem blogu.

Federalismus v USA v sobě skrývá dvě roviny – byl zřízen coby systém, který měl garantovat svobodu občanům USA především tím, že se jeho prostřednictvím omezí a rozdělí centrální státní moc. Druhou rovinou je pak jeho vývoj, kdy v průběhu rozvoje celé země došlo k přenosu moci z jednotlivých členských států Unie na centrální, federální vládu – Kongres, prezidenta i soudy.

 

Přečíst celý článek

Vážení a milí přátelé,

letos opět otevíráme velice úspěšný program MBA ve specializaci Management obchodu. Program poskytuje studentům základní informace o charakteristikách současného obchodu a jeho významu v ekonomice, nabízí získání užitečných vědomostí ke zdokonalení vztahů se zákazníky, naučí je zásadám psychologického myšlení s cílením na zákazníka a hlavně pracuje s vlastním osobním rozvojem jedince. Program je cílen na praktickou aplikaci a využitelnost získaných znalostí na spotřebitelských trzích a na význam obchodu v ekonomice státu a firmy, důraz je kladen mimo jiné i na vyjednávací techniky.

Přečíst celý článek

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.