Blog

Přečtěte si zajímavé příspěvky našich lektorů a spolupracovníků, kteří se pravidelně věnují vzdělávacím a publikačním aktivitám v různých oblastech. Jejich názory, analýzy a doporučení najdete na našem blogu.

Milí přátelé, dámy a pánové,

léto je v plném proudu a naše kampaň také. Srdečně Vás zveme na další setkání s námi, které se uskuteční v rámci Dne otevřených dveří již tuto středu 29. 7 2015, OD 15 do 18 hodin. Akce je individuální, tj. každému z Vás se budeme věnovat zvláštěJ. Těším se na Vaši účast a na to, jak si popovídáme o možnostech Vašeho studia MBA, LL.M. či dalších zajímavých programů, které si přejete  studovat.

Přečíst celý článek

Již 10. rokem startujeme a celkově po dvacáté (protože studium profesních programů MBA začíná dvakrát ročně) naši kampaň, která má za cíl přiblížit zájemcům o studiu výhody studia u nás na Ústavu práva a právní vědy, o.p.s. Za těch 10 let a 20 kampaní jsem již zažil mnohé, mnoho věcí mě potěšilo, mnoho věcí mě roztrpčilo, mnoho věcí jsem zkazil, mnoho věcí mě posunulo dále. Vždy jsem ale opakovaně zjišťoval, že jenom marketingová kampaň nám žádné studenty sama od sebe nepřinese, pokud nemáme jasný program a jasnou představu tom, co chceme studentům nabídnout a pokud nemáme vše připravené.

Přečíst celý článek

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.