Management

Názory, analýzy a doporučení z oblasti managementu. Sledujeme pro Vás aktuální trendy a vybíráme to nejzajímavější. Nechte se inspirovat příspěvky na našem blogu, jež se opírají o odborný pohled a praktické zkušenosti autorů.

Investujte! Investujte do cenných papírů, do zlata, do nemovitostí, do umění,….! Investujte „s námi!“ Dnes a denně na nás všechny útočí nabídky investování do všeho možného. Ale co takhle investovat do sebe? Do vlastního rozvoje, do osobního růstu? Leckoho napadne, že do sebe přece investuje – nové oblečení, pedikúra, masáže, vitamíny, … Ale to jsou vše činnosti, které nesouvisí s investováním do růstu profesních nebo kvalifikačních kompetencí. A navíc to není otázka peněz.

Přečíst celý článek

(Ze soudní síně)

„Zahajuji hlavní líčení proti obžalovanému Ivo Klarusovi,“ ozvalo se v soudní síni a před senátem se objevil pětadvacetiletý mladík. Chtěl předložit občanský průkaz, ale na pokyn předsedy senátu jej zase vzal zpět. „Vždyť se přece už dobře známe, tak půjdeme rovnou k věci,“ oznámil soudce. Otevřel spis na stránku obžaloby, podle níž měl Klarus na svědomí vloupání do několika chat.

Přečíst celý článek

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.