Události

Informace o připravovaných i proběhlých událostech v Ústavu práva a právní vědy. Dozvíte se vše, co jsme přichystali a co by nemělo uniknout vaší pozornosti.

Ve své lektorské, konzultační a koučovací praxi pracuji (s klienty) ve více perspektivách pojetí toho, čemu říkáme HODNOTA. Je to i důvod, proč chci na tyto hodnotové perspektivy poukázat. Proto jsme připravili na 17.3.2022 webinář nazvaný Hodnotové perspektivy organizace (lídři, strategie, kultura). Tématu jsem se dotkl i v dřívějším článku na „školním blogu“ zde.

Přečíst celý článek

Ústav práva a právní vědy zahájil 1. ledna 2022 přijímání nových přihlášek k prezenčnímu i online studiu MBA, LL.M. a dalších manažerských programů do nového cyklu studia, který začíná v dubnu 2022, kdy se uskuteční Zápis ke studiu. V případě online studia mohou zájemci o studium začít studovat kdykoliv. Přinášíme Vám několik novinek, které jsme do nového roku připravili pro naše studenty.

Přečíst celý článek

Ústav práva a právní vědy zahájil 1. ledna 2021 přijímání nových přihlášek k prezenčnímu i online studiu MBA, LL.M. a dalších manažerských programů do nového cyklu studia, který začíná v dubnu 2021, kdy se uskuteční Zápis ke studiu. V případě online studia mohou zájemci začít studovat kdykoliv. Přinášíme Vám několik novinek, které jsme do nového roku připravili pro naše studenty.

Přečíst celý článek

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.