Události

Informace o připravovaných i proběhlých událostech v Ústavu práva a právní vědy. Dozvíte se vše, co jsme přichystali a co by nemělo uniknout vaší pozornosti.

Samozřejmě, že impeachment prezidenta Trumpa dopadnul tak, jak dopadnout musel – senátoři svým hlasováním, téměř podle stranických linií rozhodli o tom, že svého úřadu zbaven nebude. Byť se s ním v lecčems neshodnu a když dojdeme na dřeň – tedy, že měl prezident Trump vlastně žádat představitele cizího státu, aby inicioval vyšetřování příbuzných jeho výrazného politického oponenta, bylo to minimálně hloupé, možná skutečně i protizákonné. Bylo to ale zároveň i důvodem ke zbavení úřadu? No, zjevně nebylo, když se na tom senátoři neshodli.

 

 

Přečíst celý článek

Ústav práva a právní vědy spustil další, v pořadí již 31. studijní cyklus manažerských programů MBA, DBA, BBA, LL.M. a dalších. Po imatrikulaci se rozjel seriál živých tematických setkání s lektory v rámci jednotlivých studijních modulů. Studenty čeká 12 až 14 měsíční studium, na jehož konci budou nositeli některého z prestižních profesních titulů.

Přečíst celý článek

Odebírejte novinky emailem

Získávejte pravidelně obsah našeho blogu do své emailové schránky.

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.